Vi̇ne jöleli pasta yapmayı düşündüğümde, tarifin detayları beni çok heyecanlandırıyor. Özellikle vi̇ne jölesinin nasıl hazırlandığı kısmı merak ediyorum. Vi̇ne püre haline getirilirken nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca kekin pişme süresi ve kıvamı konusunda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kekin kabarması için yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiğini biliyorum ama başka püf noktaları var mı? Pastayı süslerken hangi malzemeleri kullanmak daha iyi sonuç verir?
Vi̇ne jöleli pasta yapmayı düşündüğümde, tarifin detayları beni çok heyecanlandırıyor. Özellikle vi̇ne jölesinin nasıl hazırlandığı kısmı merak ediyorum. Vi̇ne püre haline getirilirken nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca kekin pişme süresi ve kıvamı konusunda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kekin kabarması için yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiğini biliyorum ama başka püf noktaları var mı? Pastayı süslerken hangi malzemeleri kullanmak daha iyi sonuç verir?
Cevap yaz