Derince bir kap içerisine yumurta, toz şeker, kakao, süt, sıvı yağ alınarak karıştırılır. Ardından un ve kabartma tozu eklenir. Oluşturulan kek harcı yağlanmış kare fırın tepsisine dağıtılır. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına verilir. Diğer yandan yarım litre süt, nişasta, un ve vanilya iyice karıştırılarak ocakta kısık ateşte pişirilir. Pişmeye yakın içerisine bir kaşık tereyağı konulur. Bu muhallebinin kıvamının daha parlak olmasını sağlayacaktır. Fırından çıkarılan kekin üzerine muhallebinin tamama dağıtılır. Hazırlanan pasta yaklaşık yarım saat buzdolabına bekletilir Soğuduktan sonra vişne reçeli üzerine süslenir kare şeklinde dilimlenerek servis edilir.
Afiyet olsun.