Viçne reçelli tatlısını yapmayı denedim ve gerçekten harika bir sonuç aldım. Viçne ile yapılan tarifler genelde çok lezzetli oluyor ama bu tarifin hem hazırlanışı kolay hem de tadı muhteşem. Viçneleri kaynatma aşamasında dikkat etmek gerekiyor, çünkü reçelin kıvamı gerçekten önemli. Hamuru hazırlarken un ve sıvı malzemeleri karıştırmak da çok pratik. Fırından çıkardığımda tatlının üstü hafif altın renginde oldu ve viçne reçeli harika bir sos gibi üstünde durdu. Üzerine pudra şekeri serpmek de güzel bir dokunuş oldu. Ben ceviz eklemeyi de denedim, gerçekten lezzet katıyor. Kesinlikle tekrar yapacağım bir tarif! Siz de denemeyi düşünür müsünüz?
Viçne reçelli tatlısını yapmayı denedim ve gerçekten harika bir sonuç aldım. Viçne ile yapılan tarifler genelde çok lezzetli oluyor ama bu tarifin hem hazırlanışı kolay hem de tadı muhteşem. Viçneleri kaynatma aşamasında dikkat etmek gerekiyor, çünkü reçelin kıvamı gerçekten önemli. Hamuru hazırlarken un ve sıvı malzemeleri karıştırmak da çok pratik. Fırından çıkardığımda tatlının üstü hafif altın renginde oldu ve viçne reçeli harika bir sos gibi üstünde durdu. Üzerine pudra şekeri serpmek de güzel bir dokunuş oldu. Ben ceviz eklemeyi de denedim, gerçekten lezzet katıyor. Kesinlikle tekrar yapacağım bir tarif! Siz de denemeyi düşünür müsünüz?
Cevap yaz